OsloRestauranter og uteliv

Populære og anbefalte restauranter i Oslo

Er du en foodie som er på jakt etter å glede smaksløkene dine med en leppe smacking, munnfylling, scrumptious mat i Oslo, men forvirret å velge mellom et stort utvalg valg? Vi har gjort jakten enklere her ved å gi deg listen over topprestauranter med sine spesialiteter og signaturretter.

Mat er livet, og å finne det beste stedet for god mat, som også er lommevennlig, kan være en vanskelig oppgave. Oslo har alt fra de dyre restaurantene til de rimelige spisesteder der, til tross for prisen, er kvaliteten ikke redusert.

Her er 7 populære og anbefalte restauranter i Oslo, som serverer god mat til rimelige priser. Flere av restaurantene er delikat valgt tidligere brukeropplevelse og tilbakemeldinger.

Beste 7 populære og anbefalte restauranter i Oslo sentrum

1. Kolonialen

Pontus Dahlström, medgrunnlegger og tidligere leder av sommelier av tre Michelin-stjerne Maaemo, åpnet Kolonialen i fjor. Hjørne Restauranten i det velstående Bislett-området serverer morgenkaffe, lunsj og middag. Nyt østers på halv skallet, lumpfish roe eller biff tartare å starte, etterfulgt av torsk med aquavit krydder, poached kylling eller glasert svinekjøtt med svart hvitløk som strømnettet. Tilfreds din søte tann med nordisk-inspirerte desserter, som havtorns ostemasse eller gulrot iskrem med creme anglaise.

Adresse:

Sofies gate 16
0170 Oslo, Norway

+47 901 15 098

Nettsted: www.kolonialenbislett.no

2. Grådi

Denne hjørne restauranten har gjort det omkringliggende Tøyen-området mer innbydende. Navnet betyr «grådig», og kan være en tunge-i-kinn referanse til overkommeligheten til maten. Det avslappede, men kunnskapsrike personalet vil gi deg lunsj, snacks, små tallerkener eller brunsj, avhengig av timen. På menyen finnes norsk komfortmat basert på kvalitetsprodukter med en blanding av nordiske og andre fjernere påvirkninger. Bestil fiskepinner med remoulade; braised okse kinn med lingonberries; bygg risotto med lokal ost og vilt sopp; eller svinekjøtt, and, eller potetpølser ledsaget av tradisjonelle krydder.

Adresse:

Sørligata 40
0651 Oslo, Norway

+47 978 80 544

3. Bass Oslo

For omtrent ett år siden var det travle Grünerløkke-nabolaget begavet enda en restaurant. Ta et sete i baren eller i spisesalen, som er dekorert med eksponerte fliser, betongvegger, design lamper og ironisk kunstverk. Velg fire eller fem av menyens rimelige små retter per person å dele med bordet. Serviceteamet – så er det veldig avslappet. gjester – presenterer de moderne bistro-stilene på rustikke håndlagde plater. Prøv bifftartaren, rå kamskjell med mango, trakk biff med reddiker, eller salsify med Gruyere.

Adresse:

Thorvald Meyers gate 26C
0555 Oslo, Norway

+47 482 41 489

Nettsted: www.bassoslo.no

4. Way Down South

Du vil aldri føle deg ensom på Way Down South i Oslo. Duften av røkt svinekjøtt er så uimotståelig at denne svært stramme 32-seteren klarer å tiltrekke seg og servere 150 gjester hver natt i uken. La varemerkets saftige ribber, fete burgere, sprø stekt kylling og biff bryst danner kjernen av måltidet. Legg til et par sider, som sprø søte potetgull, mac og ost, maisbrød og hjemmelagde sauser.

Adresse:

Thorvald Meyers gate 47A
0555 Oslo, Norway

+47 94824131

Nettsted: www.waydownsouth.no

5. Kulturhuset

Ytelses- og arrangementsrom Kulturhuset flyttet nylig og utvidet til å fylle en hel fire-etasjers bygning og bakgård. Kjøpesenteret på bakkeplan tilbyr frokost og kaffe sammen med en velfylt vinbar med bitt, som karamell, cornichons og en solid ostevalg. I andre etasje er det en ølbar med en omfattende meny med lokale bryggerier og et tilstøtende bibliotek for lesing, arbeid og drikking. Spillrommet og baren i øverste etasje for shuffleboard og mer vin.

Adresse:

Youngs gate 6
0181 Oslo, Norway

Nettsted: www.kulturhusetioslo.no

6. Brutus

Mer som en vinbar enn en restaurant, Brutus har minimal-intervensjon viner i en spartansk atmosfære som besøkes av en ung, hip publikum. Servitører henter flasker vin med en avslappet holdning, og hvis du stiller innviklede spørsmål om utvalget, er mannskapet mer sannsynlig å bringe deg ned til kjelleren enn å lage en vinkart. I det åpne kjøkkenet viser kokken ut enkle grønnsaks fokuserte retter.

Adresse:

Eiriks gate 2
0650 Oslo, Norway

+47 22 38 00 88

Nettsted: www.barbrutus.no

7. Ett Bord

Det ligger sentralt i nærheten av nasjonalteatret og konserthuset i Oslo, Ett Bord tiltrekker makt lunsj og pre-konsert dinners, pluss mange gjester som søker denne restauranten utelukkende for sine raske, hjertelige retter laget av det meste økologiske råvarer fra en gård nær Oslo. Til lunsj, velg en hovedrett, suppe, salat og dessert (med valg for vegetarianere). Til middag serveres en mer omfattende tre-retters meny hver dag. Nyt enten måltid på en felles 24-seter bord.

Adresse:

Ruseløkkveien 3
0251 Oslo, Norway

+47 928 67 800

Nettsted: www.ettbord.no

Vis mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *