Oppskrift

Den perfekte andebryst sous vide oppskrift

Andebryst er bare ideelt for sous vide matlaging. Du må koka andebryst sous vide i ca. tre timer ved en temperatur på 135 ° F (57 ° C).

Første ting Først, Hva er Sous Vide?

Sous Vide refererer til en matlagingsteknikk som ble utviklet av franskmennene. Sous Vide oversettes til å bety «under vakuum.» Under denne koketeknikken blir maten først forseglet i en sous videpose med en sous vide vakuumforsegler. Det oppvarmes så opp til en presis temperatur ved hjelp av en sous vide-maskin. I stedet for å stole på presis koketid, stoler en Sous Vide-kokk på å sørge for at temperaturen på vannbadet fortsatt er kontrollert.

Når du koker Andebryst ved 135 ° F i minst 3 timer, vil du oppdage at fettet under huden blir mykt og gjengis og proteinene som er inneholdt i det, vil begynne å sette. Dette gjør at du kan gjøre det fint og skarpt etter matlaging. Før du lagrer andebrystene dine, la dem sitte i kjøleskapet over natten, så det er noe av fuktigheten som kan fordampe.

Matlaging Ingrediens

♣ To andebryst (6 gram hver)
♣ Juicen og sjelen av en appelsiner
♣ En sjalott som har blitt skrelt og kuttet i kvartaler
♣ 4 hvitløksklær som har blitt knust
♣ 4 timevis av timian
♣ Usaltet smør skåret i stykker
♣ Svart pepparkorn
♣ Sherry eddik
♣ Salt
♣ Jord svartpeppar

Kokeprosessen

Dagen før matlaging anbefales det at du legger andebrystene på en tallerken lined med et papirhåndkle, og la dem stå i kjøleskapet hele natten.

Sett opp din beste sous vide-maskin og fyll vannbadet. Sett sous videokoker eller nedsenkningssirkulator til 57 ° C og oppvarmet vannet til denne temperaturen.

Nå vil du krysse andebrystene med salt, og bruk sous videposer eller zip-låsposer for å plassere brystene. Legg til appelsinjuice og zest, sjalott, timian, hvitløk og sorte pepperkorn i posen før du forsegler den. Legg nå posene i det oppvarmede vannet, og sett tidtakeren på suvee komfyren (eller ekstern tidtakeren) i minst 3 timer

Etter Sous Vide matlaging Andebryst

Når tilberedningstiden er opp, må du fjerne posene fra vannbadet. Ta andebrystene ut av posene, og bruk deretter papirhåndklær for å klappe dem tørr. Nå ønsker du å lage lyse kryss-mønstre på huden med en kniv, men vær forsiktig så du ikke graver inn i kjøttet.

Bruk en sous vide fakkel eller skillet på medium til høy varme, og legg andebrystene med hudsiden ned i skilleten. Du kan sitte i opptil 5 minutter etter smak. Overfør til et skjærebrett og deksel.

Bli kvitt den gjengede andens fett og legg eddik til skillet og kok. Legg aksjene fra kokesekkene og bring dette til en kok. Legg til smør og ta skilleten av varmen. Tilsett salt og pepper hvis nødvendig.

Alt du trenger å gjøre nå er skive andebrystene og legg til appelsinsausen for å servere.

 

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *