Helse

5 beste hudlege i oslo for hudbehandlinger

hudlege er grenen av medisin som omhandler hud, negler, hår og sykdommer. Det er en spesialitet med både medisinske og kirurgiske aspekter. En hudlege er en lege som behandler sykdommer, i videste forstand, og noen kosmetiske problemer i hud, hodebunn, hår og negler.

I dag har vi listet topp 5 hudlege i Oslo Oppsal Hudlegekontor

1. Aleris Medisinske Senter Hudlege Oslo

Aleris Medical Center Hudlege Oslo ligger på Støperiveien 5, Oslo. De har hudlege spesialist  i alle hudrelaterte behandlinger. Bestill en avtale i dag for å konsultere.

Legen på Aleris behandler: Eksem og utslett, Akne, Psoariasis, vorter, soppinfeksjoner og andre hudrelaterte problemer.

Bestill din avtale på: Aleris.no

2. Oslo Hudlegesenter

Oslo Hudlegesenter har et team av hudlege som tar vare på alle hudrelaterte problemer Den ligger på Wergelandsveien 1, 0167 Oslo.

3. Hudklinikken Jon Langeland

Hudklinikken behandler alle typer hudproblemer og utfører hudkirurgi på stedet. Dr Jon Langeland er hudlege og hudspesialist i Oslo sentrum. Besøk på hudklinikken.no for å bestille en avtale.

4. Volvat Cosmedical

Hudlege Henning Stang har vært spesialist i hudsykdommer fra 2002, har spesialkompetanse innen hudkirurgi, spesielt ansikts fjerning og PDT. Fungerer på Volvat National Theatre og behandler alle typer hudsykdommer. Volvat har grener over hele Norge. Å bestille en avtale på Volvat besøk på: volvat-cosmedical.no

5. Oslo City Legesenter

Oslo City Legesenter er en privat klinikk i Oslo sentrum. De har både kvinnelige og mannlige spesialister i flere fagområder, og tilbyr dermed et bredt spekter av helsetjenester tilgjengelig for alle. Det faktum at vi er utenfor den ordinære legeens ordningen betyr at alle kan komme hit, og du trenger ikke en henvisning for å få en time. De ligger i Stenersgata 1, Oslo. Å bestille en avtale besøk på: oslocitylegesenter.no

Vis mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *